Terug naar blogoverzicht

Paasroute van de Maand april 2023

Hicle’s Paashaasroute

Altijd al eens een echte Paashaas willen ontmoeten? Of er één mee naar huis willen nemen? Dat kan tijdens het fietsen of wandelen van Hicle’s Paashaasroute op Eerste Paasdag.

De paashaas woont in een ei

De route is een uniek en gloednieuw initiatief dat over heel Nederland wordt uitgerold. In elke provincie richten we een startplaats in, waarvandaan een wandelroute van 5 km en een fietsroute van 20 km is uitgezet. Onderweg kun je – aan de hand van hints en opdrachten – paaseieren vinden die langs de route zijn verstopt.

Maar dat is niet alles. Het hoogtepunt van dit sportieve paasevent is een ontmoeting met de Paashaas op de finishplek én de mogelijkheid een echte haas mee naar huis te nemen. Dit zijn tamme hazen die gewend zijn aan mensen en prima als huisdier kunnen fungeren. Wie liever geen haas mee naar huis neemt, kan ook kiezen voor een cadeaubon.

Aanmelden voor dit unieke paasevent kan alleen vandaag via info@hicleholidays.com. Je krijgt dan de coördinaten van de startlocatie toegemaild, evenals een opdrachtformulier en een kaartje van de route.

Naschrift: de Paashaasroute was een 1-april-grap. Uiteraard geven wij geen hazen mee...